Friss hírek

Népszerű

Köszöntjük Kisvarsány honlapján!

Az orvosi rendelő átadása

Az orvosi rendelő átadásáról készült videófelvétel megtekinthető innen.

Módosítás: (2014. szeptember 14. vasárnap, 15:50)

 

2014. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választása, nemzetiségi önkormányzati képviselők választása

Tájékoztatjuk a Tisztelt Választópolgárokat, hogy a 2014. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választásán a Helyi Választási Bizottság az alábbi jelölteket vette nyilvántartásba, és sorsolta ki a szavazólapon történő megjelenésük sorrendjét.

Részletek megtekinthetők és letölthetők INNEN!

Módosítás: (2014. szeptember 11. csütörtök, 05:06)

 

Uborka összesítő

Az alábbi Excel táblázatban megtekinthető az eddig eladott uborka kg-ban mérve. Az uborka felvásárlása jelenleg is zajlik.

Részletek letölthetők INNEN!

 

Főzőverseny Kisvarsányban

Idén is Szilágyi István szervezésében 15. alkalommal került megrendezésre a már hagyománnyá vált Kisvarsányi Főzőverseny. A programsorozat már kora reggel kezdetét vette, ahol az induló csapatok elfoglalhatták helyeiket.Az Önkormányzat idén is biztosította a főzéshez szükséges kellékeket, asztal, szék, fa és a szervezéshez szükséges anyagi hátteret, 100 000 Ft-ot. A nyolc induló csapat nagy kedvvel kezdett neki a napnak, de a gyerekekről sem feledkeztek meg a szervezők, hisz volt többek között rajzverseny, kislabda dobás is.

Ezt követően kihirdették a főzőverseny győztes csapatit, melynek fődíját slambuc kategóriában Szilágyi László és csapat, míg egyéb kategóriában Baksa Béla és csapata vehette át. Az eredményhirdetés után vetélkedő felnőtteknek programszám következett, mely számban több versenyben mérethették meg Mint ahogy minden évben, idén is a legnagyobb erőpróba „a falu bikája” címért folyt. Többen mérették meg magukat e jelképes címért. A petrencés-rúd tartás, rönkhajítás, traktorgumi forgatás és autóhúzás számokban Dévai

A délután tombolasorsolást, tizenegyes rúgó versenyt és nős-nőtlenek futballmérkőzést Ezúton szeretnénk megköszönni a szervezőknek a munkát és a kellemes napot, melyet a lakosság együtt tölthetett, jó programok keretében.

Módosítás: (2014. szeptember 14. vasárnap, 15:53)

 

Helyi önkormányzati választás 2014. október 12.

A határozat az alábbi linken, letölthető formában megtekinthető:

Letöltés

Módosítás: (2014. augusztus 19. kedd, 00:54)

 

Régészeti leletek Kisvarsányban

Régészeti leletekről információ megtekinthető INNEN!

Módosítás: (2014. szeptember 04. csütörtök, 13:38)

 

Polgármesteri beszéd

Kisvarsány árvízvédelem projekt sajtónyilvános kivitelezői szerződés aláírására megszervezett rendezvényen Polgármester Úr is beszédet mondott, ami innen tölthető le:

Letöltés

Módosítás: (2014. június 30. hétfő, 19:23)