Friss hírek

Népszerű

Köszöntjük Kisvarsány honlapján!

Legfrissebb jegyzőkönyvek

A legfrissebb testületi ülések jegyzőkönyvei letölthető innen:

Testületi ülés anyaga 2013.11.15.

Testületi ülés anyaga 2013.11.22.

Módosítás: (2013. december 17. kedd, 06:16)

 

Szociális tűzifa osztása

Ez év január hónapjában  községünkbe megérkezett a szociális tűzifa. Ebben az évben a Kisvarsány Község Önkormányzat Képviselőtestület döntése alapján történt a szociális tűzifa osztása. Az osztást a közmunkások közreműködésével az önkormányzat saját traktorával , és helyi vállalkozó segítségével valósította meg.
A tűzifa támogatást elsősorban a normatív lakásfenntartási támogatásban részesülő, ill. az aktív korúak ellátására való jogosultság alapján megállapított szociális ellátásban részesülő családok kapták. A szétosztást egyforma kalodák segítségével oldották meg a dolgozók.
A támogatásban részesülő családok nagy örömmel fogadták a tűzifát, hiszen a juttatott tűzifa  pár hétre biztosítja számukra az otthon melegét.
 
Tiba Péter
Polgármester
 

Legfrissebb gátépítéssel kapcsolatos információk

Legfrissebb gátépítéssel kapcsolatos információk

 

Kisvarsány APRÓ

Oldalunkon kisvarsányi lakosok részére hamarosan apróhirdetéseket lehet megjelentetni ingyenesen. A hirdetést az Önkormányzatnál lehet leadni. További információk, részletek hamarosan!

Módosítás: (2013. november 02. szombat, 23:50)

 

Szociális célú tűzifavásárláshoz kapcs. kieg. tám.

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr döntése alapján Önkormányzatunk részére 1.860.677 Ft összegű vissza nem téritendő egyszeri támogatás került jóváhagyásra,melyet az önkormányzat 113 m3 keménylombos tűzifa vásárlására használhat fel.

A részletes tájékoztató letölthető:INNEN!

Módosítás: (2013. november 13. szerda, 12:36)

 

Reagálás

A Kisvarsányi Sportegyesület reagálása a Hírmondóban megjelenő újságcikkre

Reagálás

 

Új korlát a Tiszavégen

Kisvarsány település Tiszavége fejlődött az új korláttal! A régi betonkorlát lett kicserélve, így a közlekedés biztonságosabb lett! További képek megtekinthetők a Galériában!
 

Módosítás: (2013. november 22. péntek, 00:02)